|
Angielskie zespoły w tegorocznych europejskich rozgrywkach nie wypadły najlepiej. Jedyne zespół z Wysp Brytyjskich, który pozostał w Lidze Mistrzów przegrał swoje pierwsze mecze. Arsenal już praktycznie pożegnał się z rozgrywkami po pogromie na San Siro natomiast Chelsea będzie miało bardzo ciężkie zadanie na Stamford Bridge po przegranej 3:1. Pozostałem zespoły z Premiership walczyć będą w Lidze Europejskiej. Dzisiaj o 18:00 Manchester City na swoim stadionie postara się przypieczętować awans do kolejnej fazy Ligi Europejskiej. Po wygranej 2:1 na Estadio Dragao Manchester musi przynajmniej zremisować. Tak więc według mnie Roberto Mancini ustawi swój zespół bardzo asekuracyjnie i skupi się na obronie. Najważniejszym zadaniem trenera będzie przekonanie swoich zawodników aby nie zlekceważyli rywali. Jeśli podejdą do tego meczu z odpowiednim zaangażowaniem to Kibice The Citizen nie mają się o co martwić. Ja jednak nie postawię na zwycięstwo gospodarzy gdyż Ci tak jak pisałem wyżej mogą się skupić na obronie i po 90minutach może widnieć na tablicy wynik bezbramkowy. Mój typ to że goście nie strzelą bramki po kursie: 2,27 w doxxbet.com.pl
Przypuszczalne składy:
Manchester City: Hart - Richards, Kompany, Savic, Kolarov, Milner, Toure, Barry, Johnson, Aguero, Dzeko
FC Porto: Helton - Mangala, Maicon, Rolando, Sandro, Gonzalez, Moutinho, Fernando, J. Rodriguez, Hulk, Varela
sędzia: Wolfgang Stark (Niemcy)
Manchester City - FC Porto 4-0
_________________ Zapraszam wszystkich do zgarnięcia bonusu aż do 200PLN od depozytu - www.doxxbet.com.pl
|